Stimulatie van het immuunsysteem met sunshower

Sunshower kopen in België

Immuunsysteem verbetert met sunshower

Dat je immuunsysteem verbetert met de sunshower in je douche ruimte is een feit. De sunshower geeft UV-straling af, zoals natuurlijk zonlicht. Daardoor maak je het hele jaar door voldoende vitamine D aan, wat je immuunsysteem stimuleert.

Naast zonlicht geeft de sunshower standaard infrarood warmte af in de vorm van korte golf infrarood straling. Deze krachtige infrarood stralen dringen diep in de huid door tot de aanhechting van de spieren. Reumapatienten hebben hier extra voordeel mee.

Dagelijks zonlicht voor stimulatie immuunsysteem

Iedere dag heeft ons lichaam voldoende zonlicht nodig. De sunshower zorgt voor deze dagelijkse UV-straling. Naast dat het ultra violette licht voor de aanmaak van vitamine D zorgt, stimuleert het ook ons immuunsysteem. De lage dosis UV-licht die de sunshower afgeeft houdt het vitamine D niveau op peil.

Een goed immuunsysteem stimuleert onze weerstand, waardoor je minder vatbaar bent voor verkoudheid of griep. Zeker in de koude en donkere maanden van het jaar is gebrek aan zonlicht een vaak voorkomend probleem.

UV-licht zorgt voor vitamine D

Het menselijk lichaam heeft voldoende vitamine D nodig voor ons immuunsysteem. In de zomermaanden laat de zon zich voldoende zien en zorgt ervoor dat we dan ook voldoende vitamine D aanmaken. Voor de korte, koude en donkere wintermaanden is dat een ander verhaal.

Een tekort aan vitamine D zorgt ervoor dat we ons lusteloos en soms ook depressief voelen. We hebben minder energie en snakken naar zonlicht. De zonnestralen van de sun shower geven ons weer energie, waardoor jij je weer vitaler en vrolijker voelen. Je hebt weer zin en lust om erop uit te gaan. UV-licht van de sunshower zorgt voor vitamine D en voldoende energie.

Vrijblijvende offerte opvragen voor een Sunshower

Gezonde teint door sunshower

De veilige afgifte van UV-licht door de sunshower zorgt er niet alleen voor een stimulatie van immuunsysteem. Maar ook voor een bruinige teint. Terwijl je doucht wordt je ook lichtjes bruin. Dit kan door het waterbestendige omhulsel en de lampen die het bruinen activeren.

Het UV-licht van de sunshower veroorzaakt verkleuring van de huid. In de zomer, maar ook in de overige seizoenen. Een normale dosering UV-licht zorgt er namelijk voor dat de huid gedurende het hele jaar een gezonde teint houdt. Deze gezonde bruine kleur op het lichaam bereidt tevens de huid voor op de natuurlijke zomerzon.

Ontstekingsremmende lichttherapie

UV-licht is goed voor ons immuunsysteem en ons humeur. De lichttherapie van de sunshower onder de douche werkt namelijk ontstekingsremmend. We zijn beter bestand tegen bacteriën en ziektes. Zeker in de wintermaanden wanneer iedereen weer begint te hoesten en proesten komt een goed immuunsysteem zeker van pas.

UV-straling kan ook op een nadere manier de gezondheid stimuleren. Vooral voor mensen met huidaandoeningen, zoals psoriasis en eczeem. Speciaal voor de huid aandoeningen heeft Sunshower medical producten ontwikkeld die worden voorgeschreven door dermatologen.

Sunshower onder de douche

De sunshower is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de douche. De zes verschillende modellen geven allen de overweldigende infrarood warmte af met eventueel UV-licht. Met de sunshower onder de douche profiteer je van een betere bloedcirculatie, spierherstel, aanmaak vitamine D, meer energie, beter immuunsysteem, ontwikkeling spierfuncties en verlichting van pijn.

De sun shower is verkrijgbaar met enkel infrarood straling of een model met de combinatie van infrarood- en UV-licht. In totaal zijn er zes verschillende modellen verkrijgbaar. Zowel als inbouw- als opbouwmodel in de kleuren zwart en wit.

Infrarood straling voor de spieren

De krachtige korte golf infrarood straling die de sunshower afgeeft heeft een therapeutische werking en is goed voor ons immuunsysteem. Het ontsnapt namelijk onze spieren, verbetert de bloedcirculatie en helpt bij spierherstel. Het verlicht de pijn bij reumapatiënten en mensen met rug- en nekklachten. Ook in de sportwereldwordt warmtetherapie in de vorm van infrarood straling veelvuldig toegepast.

Infrarood warmte zorgt voor een beter immuunsysteem en verbeterede bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De aanvoer van voeding- en bouwstoffen wordt ook versneld. Niet alleen onze spieren en huid profiteren van deze processen. Ons gehele lichaam geniet van de reinigende en opbouwende werking van de weldadig infrarood warmte.

sunshower in Belgie kopen