Neem contact op met ons Warmteshop

Sunshower kopen in België

Contact met Badkamer verwarming

Heb je vragen of wil je graag contact met onze Badkamer adviseurs? Je bent van harte welkom op één van onze 30 showrooms in de Benelux. 

Onze Warmteshop experts vertellen je graag alles over de duurzame en voordelige infrarood systemen die wij aanbieden. Het maken van warmte berekening voor jouw badkamer of andere kamers is ook onderdeel van onze goede service. 

Neem nu contact met ons op en wij beantwoorden jouw vragen. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen of een naar een oplossing vragen over de warmteservice van Badkamer Verwarming.

Algemene vragen

Sunshower

Je neemt contact met de Warmteshop op door het contactformulier in te vullen. Of kom langs bij één van onze showrooms van Warmteshop. Wij hebben ruim 26 filialen in de gehele Benelux. Wij vertellen je graag alles over de duurzame en voordelige infrarood systemen die wij aanbieden. Ook kan je met ons videochatten.

Ja wij schrijven geregeld nieuwe blog artikelen. Met onze blogs blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van infrarood verwarming.

Ja, wij hebben ook een FAQ over infrarood verwarming. Mocht jouw vraag niet tussen de meeste gestelde vragen zitten of wil je meer informatie over een onderwerp ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Je kan een infrarood verwarming winkel van de Warmteshop vinden in België en Nederland. De Warmteshop heeft ruim 26 filialen in België en Nederland en zijn daarmee veruit de grootste infrarood specialist van de Benelux. In onze online winkel kan je ook terecht voor alle infrarood producten.

Nee, een offerte infrarood verwarming kost geen geld. De Warmteshop stelt vrijblijvend en gratis een offerte op maat voor jou op. 

Offerte badkamer verwarming kan je vrijblijvend bij de Warmteshop ontvangen. Een infrarood badkamer verwarming voor aan de muur of plafond. Spiegelpaneel of een warmte paneel in combinatie met handdoekdroger. De mogelijkheden zijn groot. Vraag een offerte bij ons aan.

Geregeld hebben wij leuke vacatures bij de Warmteshop. Neem contact met ons op als je bij de Warmteshop wilt werken. 

Contactformulier

Warmteshop is marktleider in Infrarood verwarmingen. Wij hebben meer dan 30 winkels en showrooms over de ganse Benelux. Je kan online infrarood panelen kopen in onze webshop. Energiezuinige en hoog kwalitatieve verwarmingen voor huis en bedrijfspanden.

Eugene Verbraak
Directeur oprichter

HOOFDKANTOOR BELGIË

Warmteshop
Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare – België

Bel ons op:
+32 (0) 51 49 01 69

info@warmteshop.be

OND NR: 826643106

BTW NR: BE0826.643.106

Contact over installatie sunshower

Wil je hulp ontvangen bij de installatie van de sunshower? Contacteer ons. Wij van Warmteshop Sunshower België installeren de sunshower vakkundig in jouw doucheruimte.

Bij de installatie houden we uiteraard rekening met de ventilatie ingang en uitgang naar de aangrenzende ruimte. Wij leveren ook bijpassende ventilatie roosters voor ronde en rechthoekige kanalen. Neem contact met ons op.

Na de installatie geniet je met een sunshower van een betere bloedcirculatie, immuunsysteem, aanmaak van vitamine D, meer energie en een goed humeur. Het biedt verlichting aan rug- en nekklachten, sneller spierherstel en ontwikkeling van de spierfuncties.

Sunshower kopen?

Maak kennis met sunshower en ontdek de voordelen. De verschillende sun shower modellen kan je rechtstreeks kopen bij de Warmteshop. Kom langs bij één van onze vestigingen in België. In onze showrooms kan je zelf de verschillende modellen zien en voelen.

Infrarood met zonlicht van sunshower koop je bij de grootste en goedkoopste Warmteshop van de Benelux. Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

De sunshower koop je tevens eenvoudig online via onze website en bij onze webshop. In onze webwinkel staat alle informatie beschreven. De verschillende modellen met de bijbehorende specificaties.

Voordelen zonlicht sunshower

 • Opname vitamine D in de huid
 • Meer energie en verbetert humeur
 • Werkt ontstekingsremmend
 • Verlicht (chronische) huidaandoeningen
 • Geeft gezonde kleur
 • Lichttherapie voor herfst en winter
 • Vermindert rug- en nekklachten
 • Verlicht reumatische klachten
 • Soepele en ontspannen spieren
 • Bevordert bloedcirculatie
 • Diepe en effectieve reiniging van de huid
 • Warmtetherapie voor sneller spierherstel