Neem contact op met ons Warmteshop

Ik wil contact opnemen

Sun shower warmteshop

Neem contact met ons op voor meer informatie over prachtige Sunshower. De zonnedouche met de weldadige infraroodstraling en een gezonde dosis uv-licht. Voor al jouw vragen over de sun shower kan je terecht bij de Warmteshop Sunshower.

Contacteer ons en ontdek de vele gezondheid voordelen van de sunshower met de krachtige infrarood warmtestralen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor de sunshower in jouw badkamer.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze sunshower producten? Neem dan contact met ons op.

Contact gegevens Warmteshop Sunshower

Ons adres

Warmteshop – Sunshower België

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare (België)

Telefoonnummer: +32 51 28 09 09

Onze krachtpunten

– Een enthousiast en vastberaden verkoopteam

– Continue voorraad van al onze lopende producten

– Een hoge service en klantvriendelijkheid

– Marketing ondersteuning naar onze dealers

Contact over installatie sunshower

Wil je hulp ontvangen bij de installatie van de sunshower? Contacteer ons. Wij van Warmteshop Sunshower België installeren de sunshower vakkundig in jouw doucheruimte.

Bij de installatie houden we uiteraard rekening met de ventilatie ingang en uitgang naar de aangrenzende ruimte. Wij leveren ook bijpassende ventilatie roosters voor ronde en rechthoekige kanalen. Neem contact met ons op.

Na de installatie geniet je met een sunshower van een betere bloedcirculatie, immuunsysteem, aanmaak van vitamine D, meer energie en een goed humeur. Het biedt verlichting aan rug- en nekklachten, sneller spierherstel en ontwikkeling van de spierfuncties.

Sunshower kopen?

Maak kennis met sunshower en ontdek de voordelen. De verschillende sun shower modellen kan je rechtstreeks kopen bij de Warmteshop. Kom langs bij één van onze vestigingen in België. In onze showrooms kan je zelf de verschillende modellen zien en voelen.

Infrarood met zonlicht van sunshower koop je bij de grootste en goedkoopste Warmteshop van de Benelux. Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

De sunshower koop je tevens eenvoudig online via onze website en bij onze webshop. In onze webwinkel staat alle informatie beschreven. De verschillende modellen met de bijbehorende specificaties.

sunshower offerte badkamer contact

Voordelen zonlicht sunshower

– Opname vitamine D in de huid

– Meer energie en verbetert humeur

– Werkt ontstekingsremmend

– Verlicht (chronische) huidaandoeningen

– Geeft gezonde kleur

– Lichttherapie voor herfst en winter

Voordelen infrarood sunshower

– Vermindert rug- en nekklachten

– Verlicht reumatische klachten

– Soepele en ontspannen spieren

– Bevordert bloedcirculatie

– Diepe en effectieve reiniging van de huid

– Warmtetherapie voor sneller spierherstel

SUNSHOWER

KOOP JE BIJ WARMTESHOP