Meer energie met een sunshower in de douche

Sunshower kopen in België

Dagelijks meer energie met sunshower

De dag begint met een sunshower voor je dagelijkse portie energie en zonlicht. De sunshower hang je op in de douche ruimte. Als je ’s morgens de douche aanzet schakel je de sunshower ook in. Je lichaam neemt direct de gezonde UV-lichtstralen op. Daarnaast ontspannen je spieren door de aangename infrarood warmte.

Sun shower is speciaal ontwikkeld voor onder de douche. De combinatie van infrarood straling met UV-licht zorgt ervoor dat jouw dag vol energie en zonder spierpijn begint. Infrarood straling ontspant, stimuleert de bloedscirculatie en verlicht pijnen.

Zonlicht voedt ons lichaam

Zonlicht voedt en verzorgt ons lichaam. UV-straling zorgt namelijk voor de aanmaak van vitamine D. Hierdoor neemt onze weerstand toe en stijgt ons energie level. Zonlicht en infrarood straling dringt diep in de huid waardoor ons lichaam ontspant en pijn verlicht. Het stimuleert de bloedsomloop.

Sunshower gebruikt de kracht van het zonlicht en laat je onder de douche genieten van het gezonde licht. Sun shower verdubbelt het vitamine D niveau in de wintermaanden, verhoogt de weerstand, verbetert jouw immuunsysteem en geeft je weer energie voor tien.

Zonlicht tijdens de wintermaanden

In de zomermaanden is er voldoende natuurlijk zonlicht, waardoor ons lichaam de nodige vitamines aanmaakt. De afwezigheid van zonlicht tijdens de herfst en winter maanden kan worden opgevangen door de sunshower. Daardoor blijft je vitamine D op peil en dus ook je weerstand en humeur.

UV-licht, afkomstig van de zon of de sunshower, geeft ons lichaam weer energie. Daardoor heb je weer zin om dingen te ondernemen en te doen. Daar word je vanzelf blij van en levert je een goed humeur op. Gebruik daarom de sunshower iedere ochtend als je gaat douchen.

Vrijblijvende offerte opvragen voor een Sunshower

Aanmaak van endorfine

Endorfine lijkt op opiaten, want ze geven ons een gelukzalig gevoel. Daarnaast zijn ze in staat om als een soort morfine te zorgen voor een natuurlijke pijnstilling voor ons lichaam. Het ultraviolette licht van de zon of de sunshower maakt in ons lichaam endorfine aan. Hoe hoger de zon in de zomer staat hoe meer ultraviolet licht wordt afgegeven.

In de wintermaanden ontvangen we deze UV-straling niet of nauwelijks. Om ook in de koude maanden voldoende zonlicht en energie te ontvangen is de sunshower een ideale uitkomst. Terwijl je doucht ontvang je via de sunshower de dagelijkse portie UV-licht die je lichaam nodig heeft voor de aanmaak van endorfine, energie en vitamine D. De sessieduur is maximaal tien minuten.

Infrarood warmte van de sunshower

De sunshower geeft ook infrarood warmte af. De onschadelijke korte golf infrarood straling zorgt voor pijnverlichting van de spieren en gewrichten. De krachtige infrarood straling helpt bij reumapatienten om de klachten te verminderen. Alsmede bij rug- en nekklachten en het stimuleert de bloedcirculatie.

Bij gebruik van de sunshower ontwikkel je meer spierfuncties. Tevens profiteer je van de positieve effecten van infrarood warmte voor een sneller spierherstel. De energie volle sunshower wordt daarom ook veel gebruikt in de sportwereld als warming- up en cooling down.

10 reden waarom een Sunshower kopen?

– Infraroodlicht ontspant je lichaam.

– Stimuleert de bloedcirculatie.

– Verlicht spierpijn en stijfheid van spieren.

– Herstelt je spieren sneller.

– Verlicht reumatische klachten.

– Reinigt je huid diep van binnen.

– Geeft een veilige en gezonde dosis UV-licht af.

– UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D.

– Zonlicht geeft je meer energie en een gezonde teint

– Levert je iedere dag een bijzonder goed humeur op.