Betere bloedcirculatie met infrarood warmte

Sunshower kopen in België

Stimulatie van de bloedcirculatie

Infrarood straling warmt ons lichaam op wat een ader verwijderende werking heeft. Doordat de aders uitzetten wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Het opwarmen van de spieren veroorzaakt, net zoals bij beweging, een toename van de bloedcirculatie.

Veel gezondheidsklachten hangen samen met een slechte bloedcirculatie. Door het gebruik van de sunshower met infrarood licht wordt de bloedcirculatie bevordert. Daardoor zal jij je zichtbaar beter voelen met een dagelijkse douche tezamen met de infrarood warmte van de sunshower.

Sunshower helpt bij Hart- en vaatklachten

Veel mensen hebben een grote vetafzetting in hun lichaam, zeker in de westerse wereld. Als het vetgehalte niet afneemt is de kans groter op hart- en vaatziektes.

Door een betere bloedcirculatie kunnen de hartklachten enigszins afnemen. De Sunhower helpt je met een betere bloedcirculatie.

Neemt niet weg dat je goed voor jezelf moet zorgen, door op een gezond gewicht te komen. Raadpleeg altijd een arts als je hart- of vaatproblemen hebt.

Vermindering van spierspanning

Spierspanning wordt door de warmte van de infrarood stralen verminderd. Het neemt niet de oorzaak weg, maar het verlicht wel de pijn. Het resultaat wordt door warmte en straling bereikt waardoor cellen en organen ontspannen. Ontspannen spieren geven ook minder pijnen, zoals bij rug- en nekklachten.

Infrarood straling wordt ook ingezet als warmte therapie. Het is wetenschappelijk bewezen dat therapie met ir-straling het verkrampte gevoel in de rug en nek verminderen. Daardoor kunnen ook hoofdpijn klachten verdwijnen.

Vrijblijvende offerte opvragen voor een Sunshower

Pijnverlichting

De infrarood warmte zorgt voor pijnverlichting. Door de vermindering van de spierspanning worden pijnen minder. Pijnen worden vaak door spierspanning veroorzaakt. Deze vicieuze cirkel kan door een infrarood behandeling worden doorbroken.

Door bijvoorbeeld iedere ochtend de sunshower met ir-licht te gebruiken.

De intense warmte verlaagt de pijnsteken, zowel bij de zenuwwortel als in het omliggende weefsel. Vooral reumapatiënten of mensen met chronische spierpijnen hebben hier veel baat bij.

De korte golf infrarood straling versnelt onze bloedcirculatie. Dit resulteert in een toename van het zuurstofgehalte in ons bloed. Daardoor verminderd spierpijn of stijfheid van spieren. Infrarood warmte van sunshower bevordert een sneller spierherstel.

In de sportwereld wordt infrarood al meer gebruikt bij het verhelpen en voorkomen van blessures bij sporters.

Sneller spierherstel

De korte golf infrarood straling versnelt onze bloedcirculatie. Dit resulteert in een toename van het zuurstofgehalte in ons bloed. Daardoor verminderd spierpijn of stijfheid van spieren. Infrarood warmte van sunshower bevordert een sneller spierherstel.

In de sportwereld wordt infrarood al meer gebruikt bij het verhelpen en voorkomen van blessures bij sporters.

Vooral ouderen en sporters hebben baat bij de Sunshower. Ook werkenden die op veel op kantoor en in de auto zitten krijgen door de Sunshower meer Vitamine D binnen.

Door de infrarood warmte worden onze spieren en weefsel soepeler. Het rekken van de spieren gaat gemakkelijker, waardoor we meer bewegingsvrijheid krijgen.

Infrarood warmte heeft daardoor een positieve werking om de ontwikkeling van onze spierfuncties.

Stimulering genezingsproces

Soms wordt een infrarood behandeling ingezet ter stimulatie van lichte weefselschade. Of voor behandeling van chronische ziekten, zoals bij reumapatiënten. Infrarood warmte helpt ook bij de verlaging van een te hoge bloeddruk. Bij artritis zijn er zichtbare verbeteringen merkbaar.

Zelfs bij de menopauze helpt infrarood straling voor de vermindering van nervositeit, depressieve gevoelens en hoofdpijn als gevolg van een betere bloedcirculatie. Bij brandwonden wordt een infrarood behandeling ingezet ter vermindering van de pijn, verkorting van het de genezingstijd en minder littekens.

Infrarood warmte heeft een positief werking op ons lichaam en onze gezondheid. Terwijl jij je ontspant onder de douche doet de sun shower haar werk met de infrarood straling. Je lichaam is aan het werk, waardoor de bloedcirculatie versneld.

Je bent vitaler met de Sunshower, je krijgt iedere dag vitamine D binnen.

Met een Sunshower in jouw badkamer profiteer je direct van een betere bloedcirculatie. Dit komt door de intensieve warmte van de infrarood straling die de sunshower geeft. Betere bloedcirculatie betekent dat je lichaam meer zuurstof toch zich neem en jij dus meer energie hebt en je daardoor fitter voelt.

Sunshower combineert de aangename infrarood straling met een gezonde werking. Het hoge percentage korte golf straling IR-A zorgt voor een intensieve warmte die diep in de huid doordringt.

De sun shower is speciaal ontwikkeld en tevens bedoeld voor kortstondig gebruik onder de douche. Na maximaal tien minuten schakelt de sunshower automatisch uit.

Door de infrarood warmte wordt de bloedcirculatie gestimuleerd wat een positief effect heeft op de gezondheid.

Warmte en lichttherapie in de badkamer

Sunshower brengt gezonde warmte en licht in jouw badkamer. De UV-straling biedt jou het zonlicht wat je nodig hebt in de donkere en koudere maanden van het jaar. Lichttherapie zorgt voor een beter humeur.

De infrarood straling geeft jouw de warmtetherapie voor je hele lichaam.

De korte golf infrarood straling heeft namelijk een therapeutische werking op ons gestel. De warmte zorgt voor verlichting van spier- en gewrichtsklachten. Maak kennis met de sunshower in jouw badkamer ruimte.

Infrarood warmte met zonlicht

De sunshower Combi heeft een unieke functie die infrarood warmte combineert met zonlicht. Dit in de vorm van UV-licht. Een dagelijkse hoeveelheid zonlicht heeft ieder mens nodig.

Door zonlicht maakt ons lichaam vitamine D aan. Deze stof hebben we nodig voor bijvoorbeeld de stimulatie van ons immuunsysteem.

Daarnaast geeft vitamine D ons meer energie, waardoor ons humeur ook beter is. Vooral in de winter maanden komen we vaak zonlicht tekort. Dit kan je oplossen door gebruik te maken van de sunshower. 

Diepe reiniging van de huid

Door de intensieve infrarood straling verwijden de poriën van de huid. Dit heeft als resultaat dat de huid dieper wordt gereinigd.

Opgehoopt vuil en dode cellen worden afgedreven door een diepe reiniging van de poriën, waardoor je een stralende en gezonde huid krijgt.

Door de verwijding van de poriën worden hydraterende huidverzorging producten sneller opgenomen.

Dagcrèmes hebben daardoor een betere werking. Je huid voelt weer heerlijk zacht en jonger aan.

Douchen met Sunshower

Een sun shower stelt je lichaam bloot aan warmte, waardoor je hele fysiologische mechanisme in gang wordt gezet om je lichaam temperatuur op peil te houden. De zogenoemde kern temperatuur.

Het hart gaat sneller kloppen, de bloedvaten verwijden zich en je huid wordt warmer.

Net als bij sporten komt je bloedcirculatie daardoor op gang. Alleen al vanwege deze inspanning die het lichaam levert, heb je een betere bloedcirculatie.

De sun shower is geschikt voor iedereen.