Rug- en nekklachten behandelen met sunshower

Sunshower kopen in België

Sunshower verlicht rug- en nekklachten

Behandel jouw rug- en nekklachten met een sunshower in jouw douche ruimte.

De infrarood straling van de sunshower verlicht namelijk spier- en gewrichtsklachten. De infrarood straling dringt diep in de huid, waardoor het de spieren als het ware masseert.

Daarnaast stimuleert de sun shower de bloedcirculatie. De warmte van de infrarood zorgt voor verlichting van spierpijn, een sneller spierherstel en reumatische klachten.

Iedere sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. Je gebruikt de sun shower terwijl je geniet van een heerlijke douche beurt.

Wat is de sunshower?

Een sunshower is een uitvinding van Nederlandse bodem. Alle modellen zijn uitgevoerd met korte golf infrarood lampen, waarvan de stralen diep in de huid doordringen.

Tot de aanhechting van de spieren. Daardoor is de sunshower ideaal voor reumapatiënten.

De infrarood sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik onder de douche. Voor een optimaal resultaat van spierfuncties en spierherstel. Daardoor wordt het apparaat ook veelvuldig gebruikt in de sportwereld.

Bij rug- en nekklachten is het heerlijk om tijdens het douchen de infrarood warmte te voelen. Dit helpt de pijn te verzachten en helpt uw spieren om sneller te herstellen.

 

Zonlicht voor meer energie

Het menselijk lichaam kan niet zonder zonlicht, mits goed gedoseerd. Door een juiste dosis UV-licht wordt jouw lichaam gestimuleerd om vitamine D aan te maken. Vitamine D zorgt voor meer energie en van het zonlicht krijg je een gezonde teint.

Een tekort aan vitamine D zorgt ervoor dat we ons lusteloos voelen en minder energie hebben. De zonnestralen van de sun shower geven ons weer energie, waardoor we vitaler zijn. Dit heeft weer een positief effect op ons dagelijkse betere humeur.

Ook heeft ons lichaam vitamine D nodig voor de stimulatie van ons immuunsysteem.

Het is bewezen dat een lage dosis UV-licht veilig en gezond is.

Vrijblijvende offerte opvragen voor een Sunshower

Waarom Sunshower kopen?

  • Infraroodlicht ontspant
  • Stimuleert de bloedcirculatie
  • Verlicht spierpijn en stijfheid van spieren
  • Sneller herstel van spieren
  • Dieptereiniging van de huid.
  • Sunshower geeft een veilige en gezonde dosis UV-licht af.
  • UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D.
  • Zonlicht geeft je meer energie en een gezonde kleur
  • Gebruik de sunshower terwijl je doucht.

Behandeling van rug- en nekklachten

De behandeling van rug- en nekklachten is van essentieel belang. Vaak wordt door de fysiotherapeut een behandel schema opgesteld. Daarbij wordt zeer vaak aangeraden om een warmtetherapie te volgen met infrarood licht.

Het is wetenschappelijk bewezen dat therapie met infrarood stralen het verkrampte gevoel in de rug en nek verminderen. De infrarood warmte van de sunshower is daarom ideaal om voor pijn verlichten bij rug- en nekklachten.

Zodra je onder de douche stapt zet je de sunshower aan. Het apparaat behoeft geen opwarmtijd, je voelt direct de intens warme infrarood stralen op de pijnpunten van je lichaam.

De infrarood output is speciaal ontwikkeld en bedoeld voor kortstondig gebruik tijdens of na het douchen. De sessie is maximaal 10 minuten. Daarna gaat de sunshower automatisch uit.

De infrarood straling van de sunshower is gekeurd en gecertificeerd door Seiberdorf Laboratories volgens de geldende ICNIRP richtlijnen.

Maak kennis met sunshower voor verlichting van jouw rug- en nekklachten. Neem contact met ons op voor meer informatie.