Maak kennis met sunshower

Sunshower kopen in België

Kennis maken met infrarood en UV-licht

Maak kennis met de sunshower die infrarood warmte combineert met UV-licht. De sun shower is een prachtige toevoeging aan jouw douche in de badkamer.

Standaard geeft de sunshower korte golf infrarood straling af. Maar er zijn ook modellen verkrijgbaar waarbij de infrarood warmte gecombineerd wordt met UV-straling.

Terwijl u heerlijk geniet van de douche word je ook nog eens bruin. Je profiteert van vitamine D opname tijdens het douchen. Daarnaast vermindert het rug- en nekklachten, stimuleert het je immuunsysteem en heb je een betere bloedcirculatie.

Wil je kennis maken met de Sunshower, kom langs bij onze showroom.

Wat is een sunshower?

Een sunshower is een uitvinding van Nederlandse bodem. Alle modellen zijn uitgevoerd met korte golf infrarood lampen, waarvan de stralen diep in de huid doordringen. Tot de aanhechting van de spieren. Daardoor is de sunshower ideaal voor reumapatiënten.

De infrarood sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik onder de douche. Bij rug- en nekklachten is het heerlijk om tijdens het douchen de infrarood warmte te voelen. Dit helpt de pijn van spierfuncties te verzachten en bevordert het spierherstel.

Daarnaast beschikken sommige sunshower modellen zelfs over UV-licht. Deze zijn zo ver doorontwikkeld, dat ze heel dicht in de buurt van echt zonlicht komen. Maak nu kennis met de heerlijke sunshower.

Sunshower met zonlicht

De sunshower met infrarood- en zonlicht is een perfecte combinatie. Naast dat het de spieren ontspant maakt je lichaam onder de douche vitamine D aan. Ons lichaam heeft dagelijks zonlicht nodig.

Naast dat het ultra violette licht voor de aanmaak van vitamine D zorgt, stimuleert het ons immuunsysteem. Dit houdt onze weerstand op peil. Zeker in de koude en donkere maanden van het jaar is gebrek aan zonlicht een vaak voorkomende klacht.

Een tekort aan vitamine D zorgt ervoor dat we ons lusteloos voelen en minder energie hebben. De zonnestralen van de sun shower geven ons weer energie, waardoor we vitaler zijn. Dit heeft weer een positief effect op ons dagelijkse betere humeur. Het is bewezen dat een lage dosis UV-licht veilig en gezond is.

Vrijblijvende offerte opvragen voor een Sunshower

Positieve effect van infrarood straling

De warme infrarood straling heeft een positief effect op ons hele lichaam en gestel. Dit versnelt de bloedsomloop en verlicht spier en gewrichtspijnen. Met infrarood warmte ervaar je tevens een sneller spierherstel. Ook kennis maken met de sunshower? Kom bij ons langs.

De sunshower in de sportwereld wordt veelvuldig gebruikt ter voorkoming van ernstige sportblessures. Het wordt preventief ingezet alsmede voor het herstel en ontwikkeling van meer spierfuncties. Door gebruik te maken van de sunshower herstelt een blessure sneller.

Door de intensieve warmte van de infrarood stralen verwijden de poriën van de huid. Dit heeft als resultaat dat de huid dieper wordt gereinigd, waardoor je een stralende en gezonde huid krijgt.

Kennis maken met sunshower

Maak kennis met de fantastische sunshower met UV-licht en infraroodstraling. Kom langs bij onze showroom en ervaar de warmte- en lichttherapie die de sunshower biedt.

Wil je een sunshower kopen of meer informatie ontvangen? Wij vertellen je graag meer over de sun shower en haar werking. Neem contact op met ons Warmteshop of kom langs in onze showroom. Maak kennis met de zonnedouche.

Bekijk de verschillende modellen en varianten in ons assortiment van sun shower. De sunshower is verkrijgbaar met enkel infrarood straling of een model met de combinatie van infrarood en UV-licht.

In de kleuren zwart of wit en als inbouw- of opbouwmodel. Door het opbouwmodel is het mogelijk om de sunshower te allen tijde te kopen. Kies de sunshower of bijbehorende producten waar jij naar op zoek bent.

Je bent vitaler met de Sunshower, je krijgt iedere dag vitamine D binnen.

Voor nieuwbouw is een infrarood verwarming zeer geschikt. Door de goede isolatiewaarde van nieuwbouw woningen hebben de warmte panelen maar weinig energie nodig om het binnenklimaat naar de gewenste temperatuur te brengen. Bij renovatie woningen zijn de infrarood panelen ook zeer geschikt. 

Infrarood verwarming warmt namelijk niet de lucht op, zoals een CV installatie dat doet. Maar verwarmt direct de objecten en mensen.

Door deze directe manier van verwarmen heb je weinig warmteverlies bij minder goed geïsoleerde huizen, zoals renovatie woningen. Er is namelijk geen luchtcirculatie, waarbij je veel warmte verliest.

Maak kennis met de sunshower modellen

Maak kennis met de zes verschillende sunshower modellen. Alle apparaten zijn voorzien van infrarood warmte met een optie voor UV-licht. Met een druk op de knop geniet je direct van de infrarood warmte onder de douche.

Sunshower modellen met alleen infraroodwarmte:

  • Solo
  • Duo
  • Pure XL
  • Pure

Maak kennis met de sun showers met beide stralen, zowel infrarood als ultraviolette:

  • Sunshower Deluxe of
  • Combi

Deluxe, Combi, Solo en sunshower Pure XL verzorgen het gehele lichaam van top tot teen. Pure is een compact model welke speciaal is ontwikkeld voor de onderrug.

De opbouwmodellen zijn qua design net zo mooi als de inbouw sun shower. De sunshower Combi plaats je bijvoorbeeld elegant in de hoek als een zwevend element. Het toestel is voorzien van een gezandstraalde glasplaat in een slank aluminium frame.

sunshower-combi-white