Beter humeur met zonlicht uit sunshower

Sunshower kopen in België

Beter humeur met sunshower

Sunshower onder de douche geeft je het dagelijks zonlicht wat je nodig hebt voor een beter humeur. We worden allemaal blij als we ’s morgens de gordijnen openen en de heerlijke zonnestralen voelen. Ons lichaam heeft de zonnestralen nodig om de dagelijkse hoeveelheid vitamine D aan te maken.

Maar hoe doen we dat in de wintermaanden, wanneer de dagen korter zijn en de zon zich nog maar zelden laat zien? De oplossing is simpel, de sun shower zorgt voor de dagelijkse hoeveelheid veilig zonlicht die jouw lichaam nodig heeft.

Sunshower voor onder de douche met gezonde infrarood straling en UV-licht voor een dagelijks goed humeur.

Vitamine D zorgt voor een goed humeur

Vitamine D heeft een positief effect op onze gezondheid en zorgt voor een opgewekt humeur. In het voorjaar verdwijnen verkoudheden als sneeuw voor de zon. We voelen ons weer beter, krijgen meer energie en hebben weer lust om dingen te ondernemen. Je humeur is iedere dag weer heerlijk vrolijk.

Dat zonlicht de weerstand verbetert is decennialang bekend. Naast melatonine speelt hierbij ook vitamine D een grote rol.

UV-licht houdt onze weerstand op pijl. Zonlicht zorgt voor de opname van fosfor en calcium en verlaagt de gezondheidsrisico’s. Daarnaast behoud vitamine D niveau onze spierkracht en houdt de ontwikkeling van de spierfuncties bij.

Een gezond lichaam, een fit lijf en een goed humeur dankzij de sunshower in je douche.

Sunshower verhoogt energie niveau

Ieder mens heeft een gezonde portie zonlicht nodig. De sunshower levert je dagelijks zonlicht en verhoogt daarmee jouw energie niveau en humeur.

Zonlicht geeft ons niet alleen een fijn gevoel, maar boost ook je lichaam en geest op een natuurlijk manier. Het tovert een glimlach op je gezicht en je humeur is opperbest. Dit ervaren we dagelijks tijdens de zomermaanden.

In de wintermaanden hebben extra UV-licht nodig waardoor lusteloosheid plaats maakt voor energie. Waarbij een slecht humeur verandert in een vrolijk humeur. UV-licht van de zon geeft jou die energie. Ditzelfde positieve effect hebben de UV-stralen van de sunshower.

Wil je meer weten over de energie verhogende werking van de sunshower? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende offerte opvragen voor een Sunshower

Sunshower UV Blauw

Wat is een Sunshower?

De sunshower is in Nederland uitgevonden en geeft twee soorten onschadelijke stralingen af:

– Korte golf infrarood straling
– UV-straling

Beide stralingen hebben een positief en gezond effect op ons lichaam en gestel. De sunshower biedt standaard infrarood warmte onder de douche. Daarnaast heb je de keuze om de sunshower uit te breiden met UV-lichtstralen. Verkrijgbaar als inbouw- of opbouwmodel in de kleuren zwart en wit.

De infrarood stralen dringen diep in de huid door, tot de aanhechting van de spieren. Daardoor is de sunshower onder andere ideaal voor reumapatiënten. Minder pijn betekent een beter humeur.

De infrarood sunshower is speciaal ontworpen voor het gebruik onder de douche. Bij bijvoorbeeld rug- en nekklachten is het heerlijk om op deze plekken de intense infrarood warmte te voelen. Het verlicht de pijn en biedt daarnaast een sneller spierherstel.

In de sportwereld wordt infrarood warmte al jarenlang toegepast. Het infrarode licht heeft een belangrijke rol bij een sneller herstel van de spieren na een flinke inspanning. De sunshower biedt jou dezelfde voordelen, maar dan onder de douche.

Sunshower UV Rood

Voordelen van sunshower in de douche

Maak kennis met Sunshower en ontdek de vele voordelen die het apparaat je dagelijks geeft.

De overweldigende onschadelijke infrarood straling gecombineerd met de UV-straling zorgen onder andere voor een betere bloedcirculatie, ontwikkeling van spierfuncties en een opperbest humeur.

Het is bewezen dat een lage dosis UV-licht veilig en gezond is. Regelmatig blootstellen aan zonlicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Het verhoogt tevens je immuunsysteem en energie niveau.

De intense infrarood straling zorgt voor pijnverlichting van de spieren en gewrichten.

Zet iedere ochtend de sunshower aan als je onder de douche stapt. Na tien minuten schakelt het apparaat automatisch uit en heb jij een goed humeur.

Geniet van de warme douche, de gezonde infrarood warmte en de energievolle UV-straling.

Zeker weten dat je humeur hierdoor positief is beïnvloed. Begin de dag met een lach dankzij de sun shower.